Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Bali »

Golf na Bali

„Ostrov bohů“, jak je Bali často nazýváno, je vyhledáván nejen díky svým přírodním a kulturním krásám, ale také proto, že se jedná o vyhlášenou golfovou destinaci. Není divu, že sem jezdí milovníci golfu ze všech koutů světa, neboť zdejší špičková 18ti-jamková hřiště zasazená do nádherné balijské přírody, okouzlí každého, kdo sem zavítá!

Dopřejte si tedy i Vy možnost odpalovat golfové míčky s výhledem na Indický oceán i vzdálené hory! Cestovní portál Vám exkluzivně přináší přehled těch nejvyhlášenějších golfových hřišť na ostrově!

Nirvana Bali Golf Club

Jedná se o 18-ti jamkové hřiště, které nabízí úchvatný pohled na oceán i na bujnou krajinu. Toto slavné golfové hřiště bylo navrhnuto legendárním golfistou Gregem Normanem a představuje skutečně senzační výzvu a unikátní zkušenost pro golfisty zkušené i začínající.

Zajímavostí je, že právě Nirvana Bali Golf Club bylo v roce 2007 zařazeno mezi Top 100 Golf Course in The World. Čím si tento unikátní titul zasloužilo? Jednoznačně svou originalitou! Jeho tři jamky jsou totiž souběžné s útesem u Indického oceánu a velkolepou atmosféru hřiště pak dokreslují terasovitá rýžová pole.

Nirvana Bali Golf Club testuje nejen přesnost a důslednost profesionálů PGA, ale zároveň je vlídné i k průměrným golfistům. Toto hřiště se řadí mezi jedno z nejfotografovanějších a také nejprovokativnějších hřišť světa. Nachází se na jihozápadním pobřeží Bali, asi 45 minut jízdy od hotelu Mercure Sanur.

Bali Golf And Country Club

Byl vyhlášený jako jedno z nejlepších asijských golfových hřišť. Jamky 1-9 jsou ve svahu směrem k vnitrozemí a vedou přes hustou tropickou vegetaci, díky čemuž poskytují hráči velkolepý výhled na oblast Nusa Dua, ale také na divoký Indický oceán i vzdálené vrcholky hor. Jamky 10-16 naopak poskytují hráčům pohled na nádherně tvarované ferveje s množstvím bankrů vedoucí přes kokosový háj. 17. jamka zase vede k pobřeží modrého Indického oceánu a je tedy ovlivňována svěžím oceánským vánkem. Závěrečná osmnáctá jamka se pak hraje od pláže, těsně vedle jezera.

Architekty tohoto impozantního hřiště jsou pánové Robin Nelson a Rodney Wright. Nechte se i Vy strhnout krásami Bali Golf And Country Club, určitě si toto překrásné místo i neméně atraktivní sport zamilujete!

Bali Handara Kosaido Country Club

Jedná se pravděpodobně o nejznámější golfové hřiště na Bali. Roku 1979 bylo dokonce zařazeno mezi Top 50 hřišť na světě. Bali Handara Kosaido Country Club bylo navrženo Peterem Thomsonem a a Michaelem Wolveridgem. Hřiště je vybudováno asi 3700 stop nad hladinou moře a je postaveno v kráteru sopky na Bedugul.

Bali Handara nabízí výhled na nádherné horské scenérie a také na překrásné zahrady. Samotné Bali Handara Kosaido Country Club je vybaveno řadou pokojů a také restaurací s výhledem na hřiště. Dále je zde k dispozici bar, karaoke, tenisové kurty, fitness centrum i různé regenerační procedury. V tomto komplexu tedy spojíte příjemné s užitečným.

New Kuta Golf

Jedná se o poměrně nové golfové hřiště, které se nachází na venkově nazvaném Pecatu, v jižní části Kuty, což je asi 15 minut od letiště Denpasar. Toto hřiště je lokalizováno na pobřeží, přičemž odtud můžete zahlédnout nespoutaný Indický oceán. V současné době New Kuta Golf disponuje devíti jamkami, avšak zbývajících devět jamek by mělo být k dispozici v co nejbližší době. V případě, že toužíte po klidném golfovém hřišti zasazeném do nádherné, tropické přírody, New Kuta Golf je tady přímo pro Vás!


 

Čtěte další články o Bali!

Aktuální nabídka zájezdů na Bali



 

 
Tagy: , , , , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist