Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Bali »

Svatba na Bali

Snad každý zamilovaný pár touží po originálním a nezapomenutelném svatebním obřadu, během nějž si slíbí věrnost a lásku až do smrti. Pokud se i Vy řadíte mezi romantické duše, které se nebojí experimentovat a klidně se se svou drahou polovičkou vydají říci si své ANO do srdce exotiky, svatba na Bali bude tím ideálním místem právě pro Vás!

Pokud se rozhodnete zrealizovat svůj svatební den právě na Bali, je třeba se obeznámit s některými formalitami, které je třeba splnit, aby Váš vysněný den proběhl bez problémů.

Chcete-li uzavřít manželství v některé z exotických zemí, musíte mít k dispozici platný cestovní pas, rodný list (soudně přeložen do angličtiny), oddací list (v případě, že jste byli již v minulosti oddáni), rozsudek o rozvodu (v případě, že jste rozvedeni), úmrtní list (pokud došlo k úmrtí předchozího manžela/ky) a speciální kontaktní formulář pro příslušné destinace, který obdržíte od agentury, jež se zabývá svatbami v zahraničí.

Na Bali můžete uzavřít hned několik typů obřadu. Může se jednat o svatební obřad – protestantský, dále může jít o svatební obřad – katolický, o náboženskou ceremonii v duchu náboženského či protestantského vyznání a nebo můžete zvolit obřad, coby slavnostní závazek.

Své „ano“ si snoubenci mohou říci hned na několika místech. Buďto se může jednat o soukromý obřad v některé z balijských vil, které Vám poskytnou kompletní služby i ubytování (např. Vila Tenang, Vila Senja, Vila Atas Ombak) a nebo se pár může nechat oddat na některé z pláží.

Stavba na Bali jen ve dvou

V případě, že chcete mít svatbu na Bali pouze ve dvou, jsou Vám svědci „přiděleni“. Obvykle se jedná o pracovníky hotelu, v němž jste ubytováni. A jak probíhá samotný svatební obřad? Svatební slib je většinou odříkán v cizím jazyku (v angličtině, němčině či ve francouzštině). V případě, že nevěsta ani ženich nebudou ovládat ani jeden z uvedených jazyků, mohou si zažádat o překlad. Poté následuje tradiční výměna prstýnků a první novomanželský polibek. Pak nezbývá, než se podepsat do úřední knihy, připít si sektem a nechat udělat několik fotografií čerstvých novomanželů.

Líbánky na Bali

Samozřejmě, že Bali je taktéž ideálním místem ke trávení líbánek. Jedná se totiž o exotický ostrov, který přímo vybízí k tomu, abyste zde strávili ty nejromantičtější chvilky pouze ve dvou. Ubytovat se novomanželé mohou v některém z vyhlášených hotelů, kterých je na Bali nespočet. Většina z nich se také nachází v blízkosti pláže, takže si se svou drahou polovičkou můžete užít nejen dovádění v mořských vlnách, ale také intimní chvilky ve stínu palem či vyhřívání se v písku. Většina luxusních hotelů na Bali do svých služeb zahrnuje i wellness procedury, takže o pohádkové líbánky budete mít plně postaráno.

Chcete-li si dopřát i romantické výlety, toto přání Vám bude taktéž splněno. Můžete se vydat společně zdolat vrcholek majestátné hory, tiše se pomodlit v chrámech a nebo se proplétat kouzelnými rýžovými poli. Jakmile na ostrov Bali padne tma, můžete si dopřát večeři pod širým nebem, naslouchat jemným tónům zdejší tradiční hudby a nebo z pláže pozorovat dechberoucí západ slunce. Pokud jste si dosud nebyli jistí, zda je Bali tím ideálním místem pro líbánky, věříme, že nyní jste se přesvědčili o tom, že tento ostrov je doslova rájem pro všechny zamilované, včetně Vás! Neváhejte tedy a vydejte se strávit zamilované chvilky právě na toto exotické místo!


 

Čtěte další články o Bali!

Aktuální nabídka zájezdů na Bali



 

 
Tagy: , , , , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist